Achillea millefolium 'Wesersandstein'

Duizendblad

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Koop 24 voor € 3,37 per stuk
  • Koop 72 voor € 3,30 per stuk
  • Koop 120 voor € 3,20 per stuk
  • Vlinderplant
  • Snijbloem
  • Droogbloem
  • Kruid

Maak kennis met de sierlijke Achillea millefolium 'Wesersandstein', meer algemeen bekend als duizendblad. Deze vaste plant onderscheidt zich met haar unieke platte schermvormige bloemen die een prachtige mengeling van geel en roze tonen tentoonspreiden. Het is een sterke plant die zich thuis voelt op vrijwel elke ondergrond, maar een voorkeur heeft voor de drogere gronden.

Naast zijn natuurlijke schoonheid in de tuin, is de Achillea millefolium 'Wesersandstein' populair als snijbloem. Of u nu een zonnig boeket wilt samenstellen of genieten van gedroogde bloemen in uw interieur, deze duizendbladvariant biedt een prachtige optie voor zowel verse als gedroogde bloemarrangementen.

Met zijn veelzijdigheid en opvallende kleurencombinatie is de Achillea millefolium 'Wesersandstein' een waardevolle toevoeging aan elke tuin of huis. De plant is niet alleen een lust voor het oog, maar ook onderhoudsvriendelijk en een prachtige natuurlijke versiering in elke omgeving. Daarom zou iedereen deze unieke en duurzame keuze moeten overwegen voor zowel binnen als buiten.

Verzorging van Achillea millefolium 'Wesersandstein'

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is, maar niet te nat. Geef de plant regelmatig water, vooral tijdens droge periodes.

Onderhoud

Snoei de plant na de bloei om nieuwe groei te bevorderen. Verwijder regelmatig dode bloemen om de bloei te verlengen.

Standplaats

Plaats de Achillea millefolium 'Wesersandstein' op een zonnige tot halfschaduwrijke plek. De plant gedijt goed in goed doorlatende grond.

Tip

Gebruik mulch rond de plant om vocht vast te houden en onkruidgroei te verminderen. Dit zal helpen bij het behoud van een gezonde en bloeiende plant.

De Achillea millefolium 'Wesersandstein', ook bekend als duizendblad, is een plant die vaak wordt gebruikt vanwege zijn decoratieve eigenschappen. Met zijn delicate, witte bloemen en fijne bladeren is deze plant een mooie toevoeging aan elke tuin of bloemperk.

Naast zijn decoratieve waarde wordt duizendblad ook vaak gebruikt vanwege zijn medicinale eigenschappen. De plant staat bekend om zijn ontstekingsremmende en bloedstelpende eigenschappen en wordt soms gebruikt in kruidengeneeskunde voor de behandeling van kleine wonden en huidaandoeningen.

Daarnaast trekt duizendblad ook nuttige insecten aan, zoals vlinders en bijen, wat het een waardevolle plant maakt voor het bevorderen van biodiversiteit in de tuin. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van een natuurlijke, inheemse tuin of als een aanvulling op een kruidentuin.

Al met al is de Achillea millefolium 'Wesersandstein' een veelzijdige plant die zowel decoratief als functioneel is, waardoor het een populaire keuze is voor tuiniers en natuurliefhebbers.

Bloemkleur Rood
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 3 tot 4
Hoogte volgroeide plant 50 cm
Plant familie Achillea | Duizendblad
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Kruid, Droogbloem, Snijbloem, Vlinderplant

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Achillea Ptarmica 'The Pearl'
Gevulde wilde Bertram
Achillea millefolium 'Paprika'
Duizendblad
Achillea 'Taygetea'
Duizendblad
Achillea 'Coronation Gold'
Duizendblad
Achillea Millefolium 'Lilac Beauty'
Duizendblad
Achillea 'Walter Funcke'
Duizendblad
Achillea 'Credo'
Duizendblad
Achillea Tomentosa
Duizendblad