Achillea 'Alabaster'

Duizendblad

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Koop 24 voor € 4,32 per stuk
  • Koop 72 voor € 4,23 per stuk
  • Koop 120 voor € 4,10 per stuk
  • Roomwitte bloemen
  • Snijbloem
  • Bladhoogte 25 cm
  • Geurend

Maak kennis met de Achillea millefolium 'Alabaster', bekend onder de veelzeggende naam duizendblad. Deze robuuste vaste plant is een prachtige toevoeging aan elke tuin of bloemarrangement binnenshuis. Met zijn karakteristieke platte, schermvormige bloemen brengt hij een subtiele charme en kleur in uw leefomgeving.

Verseduurzaamheid is een kenmerkende kwaliteit van de 'Alabaster'. Het duizendblad staat bekend om zijn flexibiliteit wat betreft bodemtype; het gedijt op vrijwel elke ondergrond. Voor een optimale groei en bloei heeft de plant echter een voorkeur voor een droge bodem, waar hij zijn weerstand tegen droogte kan vertonen.

Niet alleen zijn de 'Alabaster' bloemen mooi om te zien wanneer ze in volle bloei staan, deze plant is ook zeer gewild als snijbloem. Zo kunt u binnenshuis van zijn schoonheid genieten. Bovendien leent het duizendblad zich uitstekend voor droogboeketten, waardoor u ook buiten het seizoen van een blijvende herinnering aan de zomer kunt genieten.

Ga voor de Achillea 'Alabaster' als u op zoek bent naar een veelzijdige en gemakkelijk te onderhouden plant die zowel visuele als praktische waarde toevoegt aan uw huis of tuin. Deze duizendblad variant biedt duurzame schoonheid, is onderhoudsarm en is een perfecte keuze voor een bloeiende toets in uw persoonlijke groene oase.

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig blijft voor een optimale groei van de Achillea 'Alabaster'. Geef de plant water wanneer de bovenste laag van de grond droog aanvoelt. Let op dat je de plant niet te veel water geeft, want dit kan wortelrot veroorzaken.

Onderhoud

Verwijder regelmatig de uitgebloeide bloemen om de bloeiperiode te verlengen. In het najaar kun je de plant terugsnoeien tot vlak boven de grond. Dit bevordert de groei van nieuwe scheuten in het voorjaar.

Standplaats

De Achillea 'Alabaster' gedijt het beste in een zonnige standplaats. Plaats de plant op een plek waar deze minstens 6 uur direct zonlicht per dag krijgt. Zorg er ook voor dat de plant voldoende ruimte heeft om zich te verspreiden, aangezien deze zich kan uitbreiden.

Tip

De Achillea 'Alabaster' trekt vlinders en bijen aan, waardoor het een mooie toevoeging is aan een natuurlijke tuin. Geniet van de kleurrijke bezoekers die deze plant aantrekt!

Achillea 'Alabaster' is een prachtige plant die vaak wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden in tuinen en bloemstukken. Met zijn witte bloemen en fijne bladeren voegt deze plant een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte.

Naast decoratief gebruik heeft het duizendblad ook andere courante toepassingen. Zo wordt het vaak gebruikt in de geneeskunde vanwege zijn medicinale eigenschappen. Het duizendblad staat bekend om zijn ontstekingsremmende en bloedstelpende eigenschappen, en wordt vaak gebruikt in kruidengeneeskunde voor de behandeling van wonden en huidirritaties.

Bloemkleur Wit
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 5 tot 7
Hoogte volgroeide plant 100 cm
Plant familie Achillea | Duizendblad
Standplaats Zon
Eigenschappen Geurend, Bladhoogte 25 cm, Snijbloem, Roomwitte bloemen

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Achillea millefolium 'Paprika'
Duizendblad
Achillea Tomentosa
Duizendblad
Achillea 'Walter Funcke'
Duizendblad
Achillea Millefolium 'Wesersandstein'
Duizendblad
Achillea 'Taygetea'
Duizendblad
Achillea 'Moonshine'
Duizendblad
Achillea Ptarmica 'The Pearl'
Gevulde wilde Bertram
Achillea 'Terra Cotta'
Duizendblad
Achillea Millefolium
Duizendblad