Achillea millefolium 'Weisses Wunder'

Duizendblad

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

 • Koop 24 voor € 3,09 per stuk
 • Koop 72 voor € 3,02 per stuk
 • Koop 120 voor € 2,93 per stuk
 • Compacte vorm
 • Snijbloem
 • Bladhoogte 25 cm
 • Rotstuin
 • Geurend

Maak kennis met de 'Achillea millefolium 'Weisses Wunder'', beter bekend als het witte duizendblad, die met haar sierlijke witte bloemen een lichte en zuivere uitstraling aan uw tuin geeft. Deze prachtige vaste plant bloeit weelderig van juni tot en met september en zorgt voor een lange periode van genot in de tuin. De plant bereikt een volwassen hoogte van ongeveer 60 cm met frisgroene bladeren die een mooie hoogte van 20 cm bereiken.

Zoals veel planten, floreert ook deze sierlijke verschijning het best op een plek waar zij volop van de zon kan genieten. Ze is ideaal voor niet te arme grond en gedijt het best buiten de schaduw van bomen en heesters. Daardoor is zij uitermate geschikt voor een zonnige border of in de rotstuin, waar haar elegante witte bloei prachtig tot haar recht komt.

De 'Weisses Wunder' is een fantastische keuze als borderplant. Dankzij haar niet woekerend karakter is zij een plant die goed gecombineerd kan worden met andere tuinvrienden. Daarbij is zij bladhoudend en verkiest een vrij droge bodem, wat onderhoud makkelijk en beperkt houdt.

Kortom, de Achillea millefolium 'Weisses Wunder' is een echte aanwinst voor elke tuin of terras. Ze brengt niet alleen een rustig en harmonieus wit accent in uw tuin, maar is ook onderhoudsvriendelijk en een perfecte partner voor diverse andere planten. Haar lange bloei en hoge sierwaarde geven elke dag weer een nieuwe reden waarom u blij bent haar in uw tuin te hebben. Geen wonder dat deze plant een geliefde keuze is voor veel tuinliefhebbers!

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de wortels in het water staan. Geef de plant regelmatig water, vooral tijdens droge periodes.

Onderhoud

Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om de bloei te bevorderen. Snoei de plant in het voorjaar om de vorm te behouden en nieuwe groei te stimuleren.

Standplaats

Zet de plant op een zonnige plek in de tuin, waar het minimaal 6 uur direct zonlicht krijgt. De grond moet goed doorlatend zijn en de plant kan goed tegen droge periodes.

Tip

Combineer Achillea millefolium 'Weisses Wunder' met andere vaste planten in de border voor een kleurrijke en levendige uitstraling.

De Achillea millefolium 'Weisses Wunder' is een prachtige en veelzijdige plant die perfect is voor decoratief gebruik in tuinen en borders. Met zijn witte bloemen en fijn geveerd blad voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte.

Niet alleen is deze plant esthetisch aantrekkelijk, maar het duizendblad heeft ook een aantal courante gebruiken. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in de kruidengeneeskunde vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het kan worden gebruikt als een natuurlijke remedie voor het stoppen van bloedingen en het genezen van wonden.

Bloemkleur Wit
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 5 tot 7
Hoogte volgroeide plant 70 cm
Plant familie Achillea | Duizendblad
Standplaats Zon
Eigenschappen Geurend, Rotstuin, Bladhoogte 25 cm, Snijbloem, Compacte vorm

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

 • Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

 • Bestelling België kleiner dan €75: Levering €9.95   
 • Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

 • Eco Edenred - Sodexo - Monizze met online @ bij afrekenen betaalmethode
 • Kado en Maaltijdcheques Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Achillea 'Coronation Gold'
Duizendblad
Achillea Millefolium 'Wesersandstein'
Duizendblad
Achillea Ptarmica 'The Pearl'
Gevulde wilde Bertram
Achillea 'Credo'
Duizendblad
Achillea 'Taygetea'
Duizendblad
Achillea 'Walter Funcke'
Duizendblad
Achillea Millefolium 'Lilac Beauty'
Duizendblad
Achillea 'Alabaster'
Duizendblad