Fragaria 'Pink Panda'

Bosaardbei

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Koop 24 voor € 3,56 per stuk
  • Koop 72 voor € 3,49 per stuk
  • Koop 120 voor € 3,38 per stuk
  • Bladhoudend
  • Geurend
  • Zomerbloeier
  • Kleine vruchten
  • Rijkelijke oogst
  • Compacte groei

De Fragaria 'Pink Panda', ook bekend als de bosaardbei, is de perfecte aanvulling voor iedereen die op zoek is naar een sierlijke en functionele tuinplant. Deze half wintergroene bosaardbei is niet alleen een lust voor het oog, maar zorgt ook voor een prachtige bodembedekking. De bossige, laagblijvende groei zorgt ervoor dat deze vaste plant zich uitstekend leent voor het vullen van kale plekken in de tuin.

Met haar getande, donkergroene bladeren die in compacte rozetten groeien, brengt de Fragaria 'Pink Panda' een dichte textuur in de tuin die bijna het hele jaar door te bewonderen valt. Van mei tot oktober kunt u genieten van de delicate roze bloempjes met een sierlijk geel hart. En alsof de bloei alleen al niet genoeg is, verrast deze plant u soms in de zomer met donkerrode, zoete vruchten die een ware traktatie zijn voor het oog en de smaakpapillen.

Deze veelzijdige plant is niet kieskeurig wat betreft de standplaats: hij groeit zowel in volle zon als in halfschaduw en is tevreden met vrijwel elke goed doorlatende, niet te arme grond. De Fragaria 'Pink Panda' is bovendien erg winterhard en droogtetolerant, waardoor hij geschikt is voor uiteenlopende weersomstandigheden. Ook heeft hij weinig last van ziektes of ongedierte, wat hem een zorgeloze toevoeging maakt aan iedere tuin.

Of u nu een touch van kleur wil toevoegen aan uw tuin, op zoek bent naar een onderhoudsarme bodembedekker, of simpelweg wilt genieten van natuurlijke zoetigheden uit eigen tuin; de Fragaria 'Pink Panda' is een fantastische keuze. Deze bosaardbei is niet alleen prachtig en praktisch, maar verrijkt uw buitenruimte ook met een natuurlijk ecosysteem waarin insecten zoals bijen en vlinders zich thuis voelen. Met de Fragaria 'Pink Panda' creëert u een gezellige, kleurrijke en levendige tuinervaring waarmee u zich onderscheidt van de standaardtuinen. Kies voor deze charmante bosaardbei en geef uw tuin of huis een boost van natuurlijke schoonheid!

Verzorging en water

De Fragaria 'Pink Panda' heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is, maar niet doorweekt. Geef de plant water aan de basis om schimmel en rot te voorkomen.

Onderhoud

Verwijder regelmatig onkruid rondom de plant om de luchtcirculatie te bevorderen. Knip ook de verwelkte bloemen en oude bladeren weg om de groei te stimuleren.

Standplaats

De Fragaria 'Pink Panda' gedijt het best in een zonnige tot halfschaduwrijke omgeving. Kies een plek in je tuin of op je balkon waar de plant minstens 6 uur direct zonlicht per dag ontvangt.

Tip

Bescherm de plant tegen slakken door koperen ringen rondom de basis te plaatsen. Slakken zullen deze barrière vermijden en je plant ongedeerd laten.

De Fragaria 'Pink Panda' is een prachtige toevoeging aan elke tuin of binnenruimte vanwege zijn decoratieve waarde. Met zijn mooie roze bloemen en sappige vruchten, voegt deze plant een vleugje kleur en leven toe aan elke omgeving.

Naast zijn decoratieve gebruik, is de Fragaria 'Pink Panda' ook geliefd om zijn heerlijke en sappige vruchten. De bosaardbei is een bron van vitamine C en antioxidanten en kan gebruikt worden in diverse culinaire toepassingen, zoals in desserts, smoothies en salades. Met zijn zoete smaak is het een geliefde toevoeging aan veel gerechten.

Bloemkleur Roze
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 6 tot 9
Hoogte volgroeide plant 50 cm
Plant familie Fragaria | Bosaardbei
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Zomerbloeier, Geurend, Bladhoudend

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Waldsteinia Geoides
Waldsteinia geoides
Waldsteinia Ternata
Goudaardbei
Fragaria Chiloensis
Sieraardbei
Fragaria Vesca 'Alexandria'
Bosaardbei
Fragaria Vesca
Bosaardbei