Clematis 'Ruutel'

Bosrank

Variatie

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Prachtige nieuwe varieteit
  • Volle zon
  • Plant moet gesteund worden
  • Rijkbloeiend

Ontdek de betoverende schoonheid van de Clematis 'Ruutel', een variëteit van de geliefde bosrank die elke buitenruimte laat stralen. Met zijn rijke kastanjebruine kleur en elegante zwarte helmknoppen is deze Clematis een echte blikvanger. De stervormige bloemen verschijnen al vroeg in het voorjaar en blijven doorbloeien tot de vroege herfst, waardoor u lange tijd van de bloemenpracht kunt genieten.

De Clematis 'Ruutel' staat bekend als een krachtige groeier, die met minimale zorg prachtig kan gedijen. Deze plant is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zeer goede winterharde soort die uw tuin jaar na jaar zal sieren. Bovendien draagt het bij aan de biodiversiteit, want vlinders en bijen worden aangetrokken door de nectarrijke bloemen.

Dankzij zijn klimvermogen is de Clematis 'Ruutel' perfect voor verticale tuinieren. Als muurbeplanting, tegen een trellis of pergola, deze plant zal moeiteloos opgaan in uw tuinontwerp en textuur toevoegen met zijn weelderige groei. Of u nu een romantische toets wilt toevoegen aan uw tuin of een kale muur wilt transformeren – de Clematis 'Ruutel' is de ideale keuze.

Haal de Clematis 'Ruutel' in huis of in uw tuin voor een lang seizoen van kleur, een natuurlijke aantrekkingskracht voor nuttige insecten en een ongecompliceerde manier om verticale accenten in uw buitenruimte te brengen. Elegante bloemen, waardevolle fauna-ondersteuning en gemakkelijke verzorging maken van de Clematis 'Ruutel' een onmisbare toevoeging aan elke groene oase.

Verzorging en Water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan. Geef regelmatig water, vooral tijdens droge periodes.

Onderhoud

Snoei de Clematis 'Ruutel' in het voorjaar, net boven knoppen, om een gezonde groei te bevorderen. Verwijder dode of beschadigde takken en bloemen regelmatig.

Standplaats

Deze Bosrank planten gedijen het beste in zon of halfschaduw. Zorg ervoor dat de plant voldoende licht krijgt, maar vermijd directe hete middagzon.

Tip

Plaats een klimrek of ander ondersteunend materiaal bij de plant om hem te helpen bij het klimmen en groeien. Zo kan de Clematis 'Ruutel' zijn prachtige bloemen optimaal tonen.

Clematis 'Ruutel' is een prachtige klimplant die vaak wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden in de tuin. Met zijn opvallende donkerrode bloemen voegt deze plant kleur en schoonheid toe aan elke buitenruimte.

Naast zijn decoratieve doeleinden kan Clematis 'Ruutel' ook gebruikt worden als natuurlijke afscheiding of om lelijke muren of hekken te verbergen. De klimmende eigenschappen maken het een ideaal middel om hoogte en structuur toe te voegen aan de tuin.

Dankzij zijn weelderige en weelderige groei is Clematis 'Ruutel' ook een populaire keuze voor het bedekken van pergola's, schuttingen of bogen. Het creëert een romantische en sfeervolle sfeer in elke buitenruimte.

Bloemkleur Rood
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Hoogte volgroeide plant 400 cm
Plant familie Clematis | Bosrank
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Rijkbloeiend, Plant moet gesteund worden, Volle zon, Prachtige nieuwe varieteit

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Clematis 'Miss Bateman'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Mrs N. Thompson'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Piilu'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Doctor Ruppel'
Bosrank
€ 10,95
Clematis Montana 'Grandiflora'
Bosrank
Vanaf € 10,95
Clematis Vitalba
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Bagatelle'( =Dorothy Walton)
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Etoile Violette'
Bosrank
€ 10,95