Azalea knaphill

Azalea

Variaties

exclamation
Enkel verzending naar België *

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

 • Zure grond
 • Bladverliezend
 • Snelle groeier
 • Grote bloemen
 • Rijkbloeiend
 • Unieke kleuren
Ontdek de betoverende schoonheid van de Azalea Knaphill Rood, een sierlijke toevoeging aan elke tuin of buitenruimte. Deze bladverliezende sierheester is niet alleen bestand tegen koude winters, maar verrast je elk jaar weer met zijn oogverblindende, vaak gevulde bloemen die de tuin doen oplichten met hun prachtige kleuren. De Azalea Knaphill is niet voor niets geliefd bij tuinliefhebbers: sommige varianten trakteren je zelfs op een subtiele geur, terwijl de herfst het bronzen blad omtovert in een schouwspel van prachtige herfstkleuren.

De verzorging van deze plant is eenvoudig, mits de juiste omstandigheden worden geboden. De Azalea Knaphill floreert het best in een lichte, humusrijke en zure grond, waarin zijn wortels de voedingsstoffen kunnen vinden die nodig zijn voor een uitbundige bloei.

Deze roodbloeiende Azalea is een perfecte keuze voor wie zijn tuin of terras wil verrijken met een langdurige en veelzijdige bloemenpracht. Kies voor Azalea Knaphill Rood om een natuurlijk vleugje elegantie toe te voegen, en geniet van een levendige kleurenexplosie die de lokale flora en fauna zal aantrekken. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet een stukje onvervalste natuurlijke schoonheid in huis of tuin hebben?

Azalea Knaphill

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd te veel water geven. Geef water wanneer de bovenste laag van de grond droog aanvoelt, meestal eens per week. Gebruik bij voorkeur regenwater of gedemineraliseerd water.

Onderhoud

Verwijder regelmatig dode bloemen en takken om de plant gezond te houden. Knip de plant in de lente lichtjes terug om de vorm te behouden en nieuwe groei te stimuleren.

Standplaats

Zet de Azalea Knaphill op een plek met indirect zonlicht of in halfschaduw. Zorg ervoor dat de plant beschermd is tegen sterke wind en vorst. Een lichtzure grond met goede drainage is ideaal.

Tip

Vermijd kalkrijk water, aangezien Azalea's van nature gedijen in zuurdere omstandigheden. Gebruik indien nodig een meststof speciaal voor zuurminnende planten om de groei te bevorderen.

De Azalea Knaphill Rood is een prachtige plant die voornamelijk wordt gebruikt als decoratieve aanvulling op tuinen, patio's en balkons. Met zijn opvallende rode bloemen en glanzende bladeren, voegt deze plant kleur en schoonheid toe aan elke buitenruimte.

Naast decoratief gebruik, worden Azalea Knaphill planten ook vaak gebruikt in bloemstukken en boeketten vanwege hun aantrekkelijke bloemen. Ze kunnen ook worden gekweekt als haagplanten om een charmante en natuurlijke afscheiding in de tuin te creëren.

De Azalea Knaphill Rood is een populaire keuze voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een levendige en aantrekkelijke toevoeging aan hun buitenruimtes. Met de juiste zorg en onderhoud kan deze plant vele jaren lang genoten worden.
Bloemkleur Rood
Bloeimaand
mei
Bladkleur Groen
Aantal per m2 1 tot 2
Hoogte volgroeide plant 100 cm
Plant familie Azalea | Azalea
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Rijkbloeiend, Grote bloemen, Snelle groeier, Bladverliezend, Zure grond

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

 • Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

 • Bestelling België kleiner dan €75: Levering €9.95   
 • Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

 • Eco Edenred - Sodexo - Monizze met online @ bij afrekenen betaalmethode
 • Kado en Maaltijdcheques Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Azalea japonica Roze
Azalea
€ 9,95
Azalea Mollis Geel
Azalea
Vanaf € 15,95
Azalea Knaphill Wit
Azalea
Vanaf € 16,95
Azalea Mollis Rood
Azalea
Vanaf € 15,95
Azalea Japonica Rood
Azalea
Vanaf € 9,95
Azalea Knaphill Roze
Azalea
Vanaf € 16,95
Azalea Mollis Roze
Azalea
Vanaf € 15,95
Azalea Japonica Oranje
Azalea
Vanaf € 9,95