Azalea knaphill

Azalea

Variaties

exclamation
Enkel verzending naar België *

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Zure grond
  • Bladverliezend
  • Snelle groeier
  • Grote bloemen
  • Rijkbloeiend
Ontdek de weelderige Azalea Knaphill Oranje - een oogverblindende bladverliezende sierheester die met zijn veelkleurige en vaak gevulde bloemen een opvallende toevoeging is aan elke tuin. Deze winterharde plant onderscheidt zich door een fenomenale bloemenpracht in het voorjaar, die overigens voor sommige variëteiten gepaard gaat met een delicate geur.

Niet alleen in het bloeiseizoen is de Azalea Knaphill een genot voor het oog; tijdens de herfst transformeert de azalea het landschap nogmaals met spectaculaire herfstkleuren, terwijl het bronzen blad een extra esthetische dimensie biedt gedurende de overgangsperioden. Voor een optimale groei en bloei heeft deze sierheester een licht zure, humusrijke bodem nodig, wat aandacht vraagt voor bodemcondities.

De reden om voor de Azalea Knaphill Oranje te kiezen is duidelijk: het is een plant die door de seizoenen heen blijft verbazen en verfraaien, en is bovendien robuust genoeg om de winterse kou succesvol te doorstaan. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een langdurige en veranderende schoonheid in de tuin of in huis.

Verzorging/water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar niet te nat. Geef de Azalea Knaphill regelmatig water, vooral tijdens warme zomerdagen.

Onderhoud

Snoei de Azalea Knaphill na de bloei om de vorm en groei te behouden. Verwijder dode of zieke takken en zorg ervoor dat de plant licht en lucht kan blijven ontvangen.

Standplaats

Zet de Azalea Knaphill op een plek waar het voldoende zonlicht krijgt, maar ook wat bescherming heeft tegen de heetste middagzon. Halfschaduw kan ook geschikt zijn voor deze plant.

Tip

Geef de Azalea Knaphill regelmatig voeding tijdens het groeiseizoen om de gezondheid en bloei te bevorderen.

De Azalea Knaphill Oranje is perfect voor zowel decoratief gebruik als andere courante doeleinden. Met haar prachtige oranje bloemen is deze plant een opvallende aanvulling op elke tuin of bloemenperk. Daarnaast kan de Azalea Knaphill Oranje ook worden gebruikt voor het verbeteren van de bodemkwaliteit, het aantrekken van bijen en vlinders, en zelfs als onderdeel van natuurlijke medicijnen vanwege haar geneeskrachtige eigenschappen. Kortom, deze veelzijdige plant is een waardevolle toevoeging aan elke groene ruimte.
Bloemkleur Oranje
Bloeimaand
mei
Bladkleur Groen
Aantal per m2 1 tot 2
Hoogte volgroeide plant 100 cm
Plant familie Azalea | Azalea
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Rijkbloeiend, Grote bloemen, Snelle groeier, Bladverliezend, Zure grond

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Azalea Japonica Wit
Azalea
Vanaf € 9,95
Azalea Mollis Roze
Azalea
Vanaf € 15,95
Azalea Mollis Rood
Azalea
Vanaf € 15,95
Azalea Japonica Oranje
Azalea
Vanaf € 9,95
Azalea Knaphill Geel
Azalea
Vanaf € 16,95
Azalea japonica Roze
Azalea
€ 9,95
Azalea Japonica Rood
Azalea
Vanaf € 9,95
Azalea Knaphill Wit
Azalea
Vanaf € 16,95