Clematis 'Multi Blue'

Bosrank

Variatie

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Grootbloemig
  • Plant moet gesteund worden
  • Voet beschermen tegen de zon
  • Soms nabloei in de late zomer
  • Gevulde bloemen

Ontmoet de Clematis 'Multi Blue', een prachtige toevoeging aan elke groene oase. Deze charmante klimplant, ook bekend als bosrank, verfraait uw tuin met een weelderige vertoning van glanzende, groene bladertooi. De samengestelde bladeren bestaan uit breed eivormige, lichtgroene tot middengroene deelblaadjes die een prachtig contrast vormen tegen iedere achtergrond.

In de bloeiperiode van mei tot juni en nogmaals van augustus tot september, betovert de Clematis 'Multi Blue' u met haar unieke, violetblauwe bloemen. De bloemen zijn bijzonder omdat ze middelgroot, goed gevuld en dubbel zijn, met subtiele groenromige randen in het centrum van de iets lichter gekleurde bloemblaadjes. De bloeipracht voegt een vleugje elegantie en kleur toe aan elke buitenruimte.

De Clematis 'Multi Blue' is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook opvallend eenvoudig in verzorging. De plant geeft de voorkeur aan een beschutte plaats weg van harde wind, in de halfschaduw of volle zon. Zorg voor een neutrale tot kalkrijke, goed doorlaatbare bodem om deze plant te laten floreren. Bovendien is deze her bloeiende variant goed winterhard en blijft daarmee een duurzame keuze door de seizoenen heen.

Naast de esthetische waarde is de Clematis 'Multi Blue' ook ecologisch gezien een verantwoorde keuze. Het trekt vlinders en bijen aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in uw tuin. Schikt u de plant tegen een muur, op een trellis of rondom een pergola, dan zult u merken dat het een levendige ontmoetingsplek wordt voor deze nuttige insecten.

Of u nu een gepassioneerde tuinier bent of gewoon op zoek naar een manier om uw buitenruimte op te fleuren, de Clematis 'Multi Blue' is een uitstekende keuze. Niet alleen vanwege haar uitbundige bloemen en het gemak in verzorging, maar ook vanwege haar bijdrage aan het lokale ecosysteem. Integreer deze bosrank in uw tuin of huis en geniet van de dynamische schoonheid die het elk seizoen te bieden heeft.

Verzorging/water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de plant in natte grond staat. Geef regelmatig water, vooral tijdens warme zomerdagen.

Onderhoud

Snoei de plant jaarlijks in het voorjaar om de groei te bevorderen en de vorm te behouden. Verwijder ook regelmatig dode of beschadigde takken.

Standplaats

Plaats de Clematis 'Multi Blue' op een locatie waar hij zonlicht en halfschaduw kan krijgen. Zorg ervoor dat de plant voldoende ruimte heeft om te kunnen klimmen en groeien.

Tip

Geef de plant indien nodig een klimrek of andere ondersteuning om de groei en bloei te bevorderen.

Clematis 'Multi Blue', ook bekend als Bosrank, is een prachtige klimplant die zowel decoratief als functioneel gebruikt kan worden in tuinen en landschappen.

Op het gebied van decoratief gebruik is Clematis 'Multi Blue' een populaire keuze vanwege de prachtige blauwe bloemen die in overvloed bloeien tijdens het groeiseizoen. De plant voegt kleur en schoonheid toe aan elke tuin of buitenruimte.

Naast decoratief gebruik heeft Clematis 'Multi Blue' ook andere courante toepassingen. De plant kan bijvoorbeeld gebruikt worden als natuurlijke afscheiding of om lelijke schuttingen of muren te verbergen. Daarnaast kan het dienen als beschutting voor vogels en insecten.

Bloemkleur Paars
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Hoogte volgroeide plant 250 cm
Plant familie Clematis | Bosrank
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Gevulde bloemen, Soms nabloei in de late zomer, Voet beschermen tegen de zon, Plant moet gesteund worden, Grootbloemig

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Clematis 'Mrs N. Thompson'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Mrs Cholmondeley'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Westerplatte'
Bosrank
€ 10,95
Clematis montana 'Marjorie'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Gladys Picard'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Early Sensation'
Bosrank
€ 13,95
Clematis 'Etoile Violette'
Bosrank
€ 10,95
Clematis 'Hagley Hybrid'
Bosrank
€ 10,95