Border Landelijke Stijl

5 x 2 planten 10m

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Tolerant voor schaduwrijke omgevingen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Langbloeiend
  • Trekt vlinders en bijen aan
  • Geschikt voor borders en als bodembedekker
  • Biedt een mooie landelijke uitstraling

Zoekt u naar een manier om uw tuin een landelijke charme te geven met een levendige mix van kleuren en texturen? De Border Landelijke Stijl is dan precies wat u nodig heeft. Deze zorgvuldig samengestelde border biedt een dynamische variëteit aan struiken en bomen die uw tuin transformeren in een prachtig en ecologisch waardevol landschap.

De border set bestaat uit vijf verschillende plantensoorten die samen een lengte van 10 meter beslaan, met elke plant op een afstand van 70 tot 80 centimeter van elkaar. De diversiteit van bloei, fruit en bladkleuren zal uw tuin in elk seizoen levendig houden. De Cotoneaster Franchetii en Cotoneaster Lacteus bieden niet alleen sierwaarde met hun witte en rosé kleurige bloemen en rode vruchten, maar zijn ook een verrijking voor het plaatselijke ecosysteem.

De Prunus Lusitanica voegt een diepgroene tint toe aan de border, terwijl de Ligustrum Ovalifolium met zijn witte bloemen en semi-bladhoudende karakter ervoor zorgt dat uw tuin zelfs in de winter niet aan charme inboet. De Prunus Laurocerasus 'Caucasica' en Viburnum Tinus maken de variatie compleet met hun weelderige witte bloemschermen die een lenteachtige uitstraling geven.

Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze border maakt het eenvoudig om een esthetisch plezierige en natuurvriendelijke haag te creëren. Met de Border Landelijke Stijl geeft u niet alleen uw tuin een prachtige uitstraling, maar draagt u ook bij aan de biodiversiteit door vogels en andere dieren een habitat te bieden. Kortom, met deze border haalt u de schoonheid van het platteland naar uw eigen tuin of huis en geniet u van de talloze voordelen die deze planten met zich meebrengen.

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de plant regelmatig water krijgt, vooral tijdens de droge zomermaanden. Laat de grond echter niet te nat worden, want dit kan wortelrot veroorzaken.

Onderhoud

Verwijder regelmatig dode bladeren en knip eventuele uitlopers bij. Geef de plant indien nodig voeding tijdens het groeiseizoen.

Standplaats

Deze plant gedijt het beste op een plek met voldoende licht, maar vermijd direct zonlicht tijdens de heetste uren van de dag. Een lichte, luchtige ruimte is ideaal.

Tip

Plaats de plant af en toe buiten voor wat frisse lucht en om insecten weg te houden. Dit kan helpen om de gezondheid van de plant te behouden.

Deze plant is ideaal voor decoratief gebruik in een border in de Landelijke Stijl. Met zijn charmante uitstraling voegt de plant een natuurlijke en rustieke sfeer toe aan de tuin.

Niet alleen voor decoratieve doeleinden is deze plant geschikt, maar ook voor andere courante toepassingen. Denk aan het vullen van lege ruimtes in de tuin of als afscheiding tussen verschillende delen van de tuin. Daarnaast kan het ook dienen als bodembedekker om onkruidgroei te verminderen.

Bloeimaand
Bladkleur Groen
Hoogte volgroeide plant 50 cm
Standplaats Zon

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Borderpakket Paars
Rust en sereniteit
Vanaf € 69,95
Border Lage Struiken
5 x 2 planten 10m²
€ 89,95
Kruidentuin 5 M²
30 kruiden
€ 69,95
Borderpakket Geel
Warme kleur border
Vanaf € 69,95
Pakket Vogel Vriendelijk
10 struiken
€ 99,95
Snoephaag 10 Struiken
Snoephaag 10 Struiken
€ 89,95
Borderpakket Barbecue
Voor de keuken en barbecue
€ 59,95
Borderpakket Wit
Wit: zuiverheid en vrede
Vanaf € 69,95
Borderpakket Kleurrijk
Zeer gemakkelijk te onderhouden.
Vanaf € 109,95
Confituurhaag
10 struiken
€ 92,95