Magnolia loebneri 'Merrill'

Beverboom

Variatie

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Koop 10 voor € 38,66 per stuk
  • Groot blad
  • Zuiver witte bloem
  • Rijkbloeiend
  • Solitair
  • Opstaande bloemen

Ontdek de betoverende schoonheid van de Magnolia loebneri 'Merrill', een prachtige aanvulling op elke tuin of plantenliefhebber met een ruimere woning. Ook bekend als de Beverboom, trekt deze valse tulpenboom de aandacht met zijn statige zuilvormige en opgaande groeivorm. De ovale bladeren, gekleurd in tinten van middengroen tot donkergroen, geven de boom een levendige uitstraling en bieden tegen de 12 cm lengte een indrukwekkend bladerdak.

In de lente transformeert de Magnolia loebneri 'Merrill' in een adembenemend schouwspel, wanneer de boom in april en mei bloeit met schitterende heerlijk geurende, witte bloemen. Elke bloesem bestaat uit 15 omgekeerde, eivormige bloemblaadjes die een sprookjesachtige ambiance creëren. De bloesems zijn niet alleen een lust voor het oog, maar verspreiden ook een aangename geur die elke buitenruimte verrijkt.

Deze magnolia hybride stelt weinig eisen als het gaat om zijn standplaats; een plekje in volle zon of lichte schaduw volstaat. De voorkeur voor een niet te zware, zure tot neutrale, vochthoudende grond maakt deze magnolia toegankelijk voor veel tuinliefhebbers. Doordat hij onderhoudsarm is en nauwelijks snoei behoeft, is dit de ideale keuze voor iedereen die van prachtige bloemen houdt zonder veel werk. Bovendien is de boom redelijk winterhard en tolerant voor luchtverontreiniging, waardoor hij ook in stedelijke omgevingen goed gedijt. De herfst brengt soms als extra verrassing conische vruchten voort, wat de sierwaarde van de boom verhoogt.

Door deze Magnolia loebneri 'Merrill' in uw tuin of huis te plaatsen, investeert u in een object van natuurlijke schoonheid die jaarrond interesse wekt. Vooral in de lente, wanneer de bloemen bloeien, biedt hij een romantische en serene atmosfeer die elke buitenruimte omtovert tot een paradijselijk toevluchtsoord. De aanblik en geur van de bloesems zullen uw zintuigen prikkelen en voor een onvergelijkbare beleving zorgen. Mis deze kans niet om een vleugje elegantie en natuurlijke charme toe te voegen aan uw leven met de prachtige Magnolia loebneri 'Merrill'.

Verzorging en water

De Magnolia loebneri 'Merrill' heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme zomermaanden. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd te veel water om wortelrot te voorkomen.

Onderhoud

Snoei de Magnolia loebneri 'Merrill' bij voorkeur in de late zomer of vroege herfst om de vorm en grootte te behouden. Verwijder dode of beschadigde takken en houd de plant mooi en gezond.

Standplaats

Deze plant gedijt het beste op een zonnige locatie met goed doorlatende grond. Zorg ervoor dat de standplaats beschut is tegen sterke wind om beschadiging van de bloemen te voorkomen.

Tip

Geef de Magnolia loebneri 'Merrill' een extra boost in het voorjaar door een laag organische meststof aan de basis van de plant toe te voegen. Dit zal de groei en bloei bevorderen.

Magnolia loebneri 'Merrill', ook bekend als de Beverboom, is een prachtige en populaire keuze voor decoratief gebruik in tuinen en landschappen.

Deze plant staat bekend om zijn mooie en opvallende witte bloemen die in het voorjaar bloeien, waardoor het een uitstekende keuze is voor het creëren van een aantrekkelijk en kleurrijk buitenlandschap.

Naast decoratieve doeleinden kan de Beverboom ook gebruikt worden voor het creëren van privacy in de tuin, als schaduwboom op zonnige plekken en als habitat voor vogels en insecten.

Bloemkleur Wit
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Hoogte volgroeide plant 800 cm
Plant familie Magnolia | Beverboom
Standplaats Zon
Eigenschappen Opstaande bloemen, Solitair, Rijkbloeiend, Zuiver witte bloem, Groot blad

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak

Gerelateerde producten

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.
Magnolia 'Star Wars'
Beverboom
Magnolia Soulangiana
Beverboom
Vanaf € 19,95
Magnolia Liliiflora 'Nigra'
Leliemagnolia
Vanaf € 39,95
Magnolia Loebneri 'Leonard Messel'
Beverboom
Vanaf € 49,85
Magnolia sieboldii
Beverboom
Magnolia 'Susan'
Beverboom
Vanaf € 19,95
Magnolia 'Royal Crown'
Beverboom
Magnolia soulangiana 'Alba Superba'
Beverboom

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigeren door de elementen van de carrousel is mogelijk met de tabtoets. U kunt de carrousel overslaan of direct naar de carrouselnavigatie gaan met de overslaan links.