Leucanthemum 'Wirral Supreme'

Reuzenmargriet

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

 • Koop 24 voor € 2,99 per stuk
 • Koop 72 voor € 2,93 per stuk
 • Koop 120 voor € 2,84 per stuk
 • Snijbloem
 • Dubbele bloem
 • Bladhoogte 50 cm
 • Zomerbloeier
 • Reuzenmargriet
 • Leucanthemum 'Wirral Supreme'

Maak kennis met de Leucanthemum 'Wirral Supreme', beter bekend als de reuzenmargriet. Deze charmante vaste plant onderscheidt zich door een sierlijke, bossige en opgaande groeiwijze die naarmate de tijd vordert, uitgroeit tot een mooie pol. De bladeren zijn een lust voor het oog met hun smalle, gekartelde en spatelvormige vorm, gekleurd in een rijke donkergroene tint.

Van juni tot september kunt u genieten van een overvloed aan grote, dubbele, sneeuwwitte bloemen, die elk pronken met een sprankelend citroengeel centrum. De bloesems van deze grootbloemige margriet zijn niet alleen mooi in uw tuin, maar doen het ook fantastisch als snijbloem in boeketten. Na de bloeiperiode ontwikkelt de plant onopvallende ringvormige vruchtjes die bijdragen aan de rustieke charme van de plant.

De Leucanthemum 'Wirral Supreme' is niet veeleisend wat betreft de standplaats; hij gedijt goed in volle zon tot halfschaduw. Daarnaast is de plant ph flexibel en groeit hij probleemloos op elke doorlaatbare, goed bemeste tuingrond. Met zijn uitstekende winterhardheid is hij een betrouwbare toevoeging aan uw tuin of border, die elk jaar opnieuw zijn pracht tentoonstelt.

Waarom zou u deze reuzenmargriet niet in huis of tuin moeten halen? Met zijn spectaculaire bloemen biedt de Leucanthemum 'Wirral Supreme' een oogstrelend schouwspel dat elke ruimte verlevendigt. Tevens is hij een waardevolle bijendrachtplant, wat betekent dat hij niet alleen uw tuin opfleurt, maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit en het welzijn van de bijenpopulatie. Kortom, de reuzenmargriet is een plant die schoonheid met duurzaamheid verenigt.

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is. Geef regelmatig water, vooral tijdens droge periodes.

Onderhoud

Verwijder regelmatig uitgebloeide bloemen om de bloei te stimuleren. Snoei de plant in het voorjaar om de vorm te behouden.

Standplaats

Zet de Leucanthemum 'Wirral Supreme' op een plek in de volle zon of halfschaduw. Zorg voor voldoende licht en luchtigheid rondom de plant.

Tip

Gebruik organische meststoffen tijdens het groeiseizoen om de bloeiperiode te optimaliseren.

De Leucanthemum 'Wirral Supreme', ook bekend als de reuzenmargriet, is een prachtige en veelzijdige plant die perfect is voor decoratief gebruik in tuinen en landschappen.

De grote, opvallende bloemen van de reuzenmargriet maken het een uitstekende keuze voor het opfleuren van bloembedden, borders en perken. De heldere witte bloemblaadjes met het opvallende geel in het midden zorgen voor een levendige en vrolijke uitstraling in elke tuin.

Niet alleen is de reuzenmargriet perfect voor decoratieve doeleinden, maar de bloemen zijn ook uitstekend geschikt voor het maken van boeketten en bloemstukken. De lange, stevige stelen maken het gemakkelijk om de bloemen te plukken en te verwerken in creatieve arrangementen.

Daarnaast staat de reuzenmargriet bekend om zijn aantrekkingskracht op vlinders, bijen en andere bestuivers. Door deze plant in uw tuin te plaatsen, kunt u bijdragen aan de biodiversiteit en het behoud van de natuurlijke leefomgeving van deze insecten.

Bloemkleur Wit
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 5 tot 7
Hoogte volgroeide plant 50 cm
Plant familie Leucanthemum | Reuzenmargriet
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Zomerbloeier, Bladhoogte 50 cm, Dubbele bloem, Snijbloem

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

 • Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

 • Bestelling België kleiner dan €75: Levering €9.95   
 • Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

 • Eco Edenred - Sodexo - Monizze met online @ bij afrekenen betaalmethode
 • Kado en Maaltijdcheques Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak