Hydrangea 'Teller Red'

Hortensia 'Teller Red'

Variaties

exclamation
Enkel verzending naar België *

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Platte schermvormige bloemen
  • Groepsbeplanting
  • Grote bloemen aan de buitenkant
  • Terrasplant
De Hydrangea 'Teller Red', ook bekend als Hortensia 'Teller Red', is een betoverende toevoeging aan elke tuin of plantencollectie. Deze bladverliezende sierheester trekt de aandacht met zijn unieke vlakke schermvormige bloemen, die een charmante combinatie vormen van fertiele bloempjes aan de binnenkant en opvallende steriele randbloemen.

Met een sierlijk palet dat varieert van diep rozerood tot subtiele paarse tinten, afhankelijk van de zuurgraad van de grond, is de 'Teller Red' een dynamische plant die mee verandert met zijn omgeving. Hij bloeit rijkelijk van de late lente tot vroeg in de herfst, waardoor uw tuin gedurende meerdere seizoenen een feestelijk aanzicht heeft.

De verzorging van de Hortensia 'Teller Red' is eenvoudig en biedt ook voor de beginnende tuinier veel voldoening. De plant heeft een voorkeur voor een plek in halfschaduw of volle zon, mits de grond vochtig maar goed doorlatend is. Met regelmatig water geven en een jaarlijkse bemesting zal deze hydrangea soort gedijen en uw buitenruimte verrijken met zijn weelderige bloei.

Het toevoegen van de Hydrangea 'Teller Red' aan uw huis of tuin betekent kiezen voor langdurige en kleurrijke bloemenpracht, met een plant die even sfeervol als onderhoudsvriendelijk is. Deze hortensia is niet alleen een visueel spektakel, maar trekt ook vlinders en bijen aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in uw tuin. Kies voor de Hortensia 'Teller Red' en geniet van een natuurlijke en levendige sfeer rondom uw huis.

Verzorging en water

De Hortensia 'Teller Red' heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme zomerdagen. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is, maar niet drassig. Geef de plant bij voorkeur 's ochtends water, zodat de bladeren tijd hebben om te drogen voordat de avond valt.

Onderhoud

Snoei de Hortensia 'Teller Red' in het voorjaar door de dode takken weg te knippen. Verwijder ook eventuele verzwakte of beschadigde takken. Knip de bloemen pas na de winter weg, omdat ze bescherming bieden tegen vorst.

Standplaats

Zet de Hortensia 'Teller Red' op een plek in de halfschaduw of volle schaduw. De plant houdt niet van direct zonlicht, vooral niet tijdens de heetste uren van de dag. Zorg er ook voor dat de grond goed doorlatend is en niet te zwaar.

Tip

Geef de Hortensia 'Teller Red' in het voorjaar wat speciale meststof voor zuurminnende planten. Dit zal zorgen voor een prachtige, kleurrijke bloei in de zomer!

De Hydrangea 'Teller Red', ook bekend als de Hortensia 'Teller Red', is een prachtige sierplant die perfect is voor het toevoegen van kleur en structuur aan tuinen, borders en bloemstukken. De opvallende rode bloemen van deze plant maken het een eyecatcher in elke tuin en voegen een vleugje elegantie toe aan de buitenruimte.

Naast het decoratieve aspect heeft de Hortensia 'Teller Red' ook andere courante toepassingen. De bloemen kunnen bijvoorbeeld gedroogd worden en gebruikt worden in bloemstukken en decoratieve arrangementen, waardoor ze het hele jaar door van de schoonheid van de plant kunnen genieten. Daarnaast kunnen de bladeren en bloemen ook gebruikt worden voor het maken van kruidenthee, die bekend staat om zijn ontspannende en rustgevende effecten.

Al met al is de Hortensia 'Teller Red' een veelzijdige en decoratieve plant die perfect is voor het opfleuren van tuinen en buitenruimtes, en die ook nog eens gebruikt kan worden voor verschillende andere toepassingen.
Bloemkleur Rood
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 1 tot 2
Hoogte volgroeide plant 150 cm
Plant familie Hydrangea
Standplaats Halfschaduw
Eigenschappen Terrasplant, Grote bloemen aan de buitenkant, Groepsbeplanting, Platte schermvormige bloemen

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak