Chrysanthemum 'Duchess Of Edinburgh'

Chrysant 'Duchess of Edinburg'

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Koop 24 voor € 2,80 per stuk
  • Koop 72 voor € 2,74 per stuk
  • Koop 120 voor € 2,66 per stuk
  • Najaarsbloeier
  • Borderplant
  • Snijbloem
  • Dubbele bloem

Ontdek de koninklijke uitstraling van de Chrysanthemum 'Duchess Of Edinburgh', een chrysant die elk herfsttuintafereel naar een hoger niveau tilt. Met haar adembenemend enkelbloemige rode bloemen, steelt deze 'hertogin' gegarandeerd de show in uw tuin of woonkamer. De bloemen prijken trots op stevige stengels die 60 tot 80 centimeter hoog kunnen worden, wat voor een statig vertoon zorgt.

De bladeren van 'Duchess Of Edinburgh' zijn een kunstwerk op zich. Diep ingesneden en gekleurd in een elegante grijsgroene tint, complementeren ze de stralende bloemen en geven ze een verfijnd contrast. Als krachtige groeier ontwikkelt deze chrysant snel tot volwaardige, ruige pollen, wat zorgt voor een weelderig effect in elke tuin. Deze plant belichaamt veerkracht en groeikracht, en blijft betoveren, jaar na jaar.

Door de perfecte eigenschappen als snijbloem, is de Chrysanthemum 'Duchess Of Edinburgh' niet alleen buiten, maar ook binnen een sierlijke toevoeging. In een vaas kunnen de bloemen meerdere dagen mee, waardoor u ook binnenshuis kunt genieten van een vleugje herfstmagie. Met ongeëvenaarde elegantie en een klassieke uitstraling is deze herfstchrysant een must-have voor iedereen die iets bijzonders aan zijn border of interieur wil toevoegen. De reden om deze plant in huis of tuin te plaatsen? Een koninklijke sfeer creëren met de uitmuntende Chrysanthemum 'Duchess Of Edinburgh' is waar het allemaal om draait.

Verzorging en water

De Chrysant 'Duchess of Edinburg' heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de plant met zijn wortels in het water staat om wortelrot te voorkomen.

Onderhoud

Verwijder regelmatig dode bloemen om nieuwe bloei te stimuleren. Knip de plant in het voorjaar terug om een compacte vorm te behouden.

Standplaats

Zet de Chrysant 'Duchess of Edinburg' op een plek waar hij voldoende zonlicht krijgt, maar ook wat beschutting heeft tegen de heetste middagzon. Deze plant kan ook in de halfschaduw groeien.

Tip

Zorg ervoor dat de plant regelmatig bemest wordt om een gezonde groei en bloei te stimuleren. Gebruik hiervoor een algemene meststof voor bloeiende planten.

De Chrysanthemum 'Duchess Of Edinburgh' is een prachtige plant die vaak wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden. Met zijn weelderige bloemen en groene bladeren voegt hij een vleugje kleur en elegantie toe aan elke tuin of bloemstuk.

Niet alleen is deze chrysant geschikt voor decoratief gebruik in tuinen, maar hij wordt ook vaak gebruikt als snijbloem in boeketten en bloemstukken. Zijn lange stelen en stevige bloemen maken hem een uitstekende keuze voor bloemschikkers en bloemisten.

Bovendien heeft de Chrysanthemum 'Duchess Of Edinburgh' ook enkele courante gebruiken, zoals het extraheren van zijn bloemblaadjes voor het maken van thee. Deze bloemblaadjes worden soms gebruikt vanwege hun aangename geur en mogelijke geneeskrachtige eigenschappen.

Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 6 tot 9
Hoogte volgroeide plant 100 cm
Plant familie Chrysanthemum | Chrysant
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Dubbele bloem, Snijbloem, Borderplant, Najaarsbloeier

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak