Aster 'Monte Cassino'

Herfstaster

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Koop 24 voor € 2,80 per stuk
  • Koop 72 voor € 2,74 per stuk
  • Koop 120 voor € 2,66 per stuk
  • Najaarsbloeier
  • Vlinderplant
  • Snijbloem
  • Bladhoogte 50 cm

Ontdek de charmante Aster 'Monte Cassino', een herfstaster die uw tuin in de late seizoenen tot leven brengt. Kenmerkend voor deze variëteit zijn de lancetvormige en behaarde bladeren met hun rijke donkergroene kleur. Als najaarsbloeier zorgt de 'Monte Cassino' voor een schitterende bloei in oktober en november, waarbij de tuin gevuld wordt met talloze zuiver witte, margrietachtige bloemen. Het geel gekleurde centrum van elke bloem voegt een vleugje warmte toe aan het koele herfstpalet.

Deze plant gedijt het beste op een zonnige plek in de tuin en is dankbaar voor goede, vruchtbare en goed doorlatende grond. Ondanks zijn voorkeur voor zonlicht, is hij uitzonderlijk winterhard en kan hij zowel zeewind als luchtverontreiniging goed verdragen. Dit maakt de Aster 'Monte Cassino' een veelzijdige aanwinst voor diverse tuinomgevingen.

Maar de schoonheid van deze herfstaster is niet het enige wat de 'Monte Cassino' te bieden heeft; het is een ecologische krachtpatser die een overvloed aan vlinders, bijen en andere nuttige insecten aantrekt. Hiermee bevordert u de biodiversiteit in uw tuin en draagt u bij aan een gezonde, levendige buitenruimte.

Door de Aster 'Monte Cassino' in uw tuin of huis te plaatsen, investeert u niet alleen in een esthetisch aangename toevoeging aan uw buitenruimte, maar steunt u tevens het lokale ecosysteem. De uitbundige bloei aan het einde van het seizoen verzekert u van een vrolijke noot wanneer de meeste andere planten zich al voorbereiden op de winter. Kortom, deze plant is een onmisbaar element voor iedereen die tot ver in het najaar wil genieten van een levendige en natuurvriendelijke tuin.

Plantverzorging

Verzorging en water

Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de wortels in het water staan. Geef in de zomer regelmatig water en in de winter matig.

Onderhoud

Verwijder regelmatig dode bladeren en uitgebloeide bloemen om de plant gezond te houden. Geef in het voorjaar wat mest om de groei te bevorderen.

Standplaats

Plaats de Aster 'Monte Cassino' op een zonnige locatie. Zorg ervoor dat de plant voldoende licht krijgt om goed te kunnen groeien en bloeien.

Tip

Zorg ervoor dat de plant op een beschutte plek staat, vooral in winderige gebieden. Dit helpt om de bloemen te beschermen tegen beschadiging.

Aster 'Monte Cassino', ook wel bekend als herfstaster, is een prachtige toevoeging aan elke tuin of bloembed. Met zijn overvloedige bloemen en mooie blad, is het een populaire keuze voor decoratief gebruik in tuinen en landschappen.

Naast het decoratieve gebruik is Aster 'Monte Cassino' ook een uitstekende plant voor het aantrekken van vlinders en bijen. Door de nectarrijke bloemen aan te bieden, helpt deze plant bij het bevorderen van de biodiversiteit en het ondersteunen van de lokale ecosysteem.

Verder kan deze plant ook gebruikt worden in bloemstukken en boeketten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor bloemschikkers en tuiniers.

Bloemkleur Wit
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 5 tot 7
Hoogte volgroeide plant 100 cm
Plant familie Aster | Herfstaster
Standplaats Zon
Eigenschappen Bladhoogte 50 cm, Snijbloem, Vlinderplant, Najaarsbloeier

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak