Aster 'Ashvi'

Herfstaster

Variatie

information-circle
Het minimale aantal dat u kunt bestellen is 4.

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

 • Koop 24 voor € 3,56 per stuk
 • Koop 72 voor € 3,49 per stuk
 • Koop 120 voor € 3,38 per stuk
 • Vlinderplant
 • Snijbloem
 • Bladhoogte 40 cm
 • Rijkbloeiend
 • Herfstaster
 • Geschikt voor vlinders

De Aster 'Ashvi', ook bekend als herfstaster, is een charmante toevoeging aan uw tuin met haar compacte en opgaande groeiwijze. Deze plant onderscheidt zich door zijn bossige structuur en de diepgroene, lancetvormige, behaarde bladeren die het hele seizoen door sierlijkheid geven aan uw buitenruimte.

De ware schoonheid van de Aster 'Ashvi' komt tot uiting in de maanden oktober en november, wanneer de plant schittert met prachtige margrietachtige bloemen. De zuiver witte bloemblaadjes omlijsten een levendig geel centrum, waardoor een opvallend contrast ontstaat dat onmiddellijk de aandacht trekt in elke tuin of bloembed. Door zijn voorkeur voor zon en zijn behoefte aan een vruchtbare, goed doorlaatbare grond, is deze aster een uitstekende keuze voor tuiniers die mooie najaarskleuren willen toevoegen aan hun omgeving.

Niet alleen is de Aster 'Ashvi' een visueel aantrekkelijke plant, hij is ook bijzonder sterk. Met een indrukwekkende winterhardheid kan hij de koude maanden zonder problemen overleven. Daarnaast biedt deze plant niet alleen esthetisch genot; hij is ook een magneet voor de lokale fauna, zoals vlinders, bijen en andere nuttige insecten, waardoor hij een essentiële rol speelt in de instandhouding van de biodiversiteit in uw tuin.

Om nog maar te zwijgen van de robuustheid van de Aster 'Ashvi' tegen zeewind en luchtverontreiniging, wat hem een ideale keuze maakt voor tuinen in stedelijke gebieden of kustregio's. Kortom, deze plant biedt niet alleen een prachtig spektakel in de herfst, maar draagt ook bij aan een gezond ecosysteem en kan gedijen in diverse omstandigheden.

Waarom zou u de Aster 'Ashvi' een plek in uw huis of tuin moeten geven? Dit is een plant die niet alleen visuele pracht toevoegt maar ook de natuurlijke biodiversiteit ondersteunt, sterk genoeg is om zowel de stedelijke omgeving als de koudere seizoenen te overleven, en een vleugje elegantie brengt in de steeds schaarser wordende tuindagen van het jaar. Een perfecte herfstpartner, de Aster 'Ashvi' maakt uw buitenwereld levendig, kleurrijk en levensbevorderend.

Verzorging en water

De Aster 'Ashvi' heeft regelmatig water nodig, maar let erop dat de grond niet te nat wordt. Geef de plant alleen water als de bovenste laag van de grond droog aanvoelt. In de zomer kan de plant wat meer water nodig hebben dan in de winter.

Onderhoud

Verwijder regelmatig de uitgebloeide bloemen om de plant te stimuleren om nieuwe bloemen te produceren. Knip de plant in het voorjaar tot ongeveer 10 centimeter boven de grond af om de groei te stimuleren.

Standplaats

De Aster 'Ashvi' gedijt het best op een plek in de tuin waar veel zonlicht komt, maar de plant kan ook in halfschaduw groeien. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is en dat er voldoende ruimte is voor de plant om zich te verspreiden.

Tip

Geef de Aster 'Ashvi' in het voorjaar een laagje compost om de groei en bloei te stimuleren. Dit zal de plant voorzien van extra voedingsstoffen en zorgen voor een gezonde groei gedurende het seizoen.

Aster 'Ashvi', ook wel bekend als herfstaster, is een prachtige bloeiende plant die veel wordt gebruikt in tuinen voor decoratieve doeleinden. Met zijn mooie kleurrijke bloemen en lange bloeiperiode is het een aanwinst voor elke tuin.

Naast zijn decoratieve waarde heeft de herfstaster ook andere courante gebruiken. Zo wordt de plant vaak gebruikt als snijbloem in boeketten en bloemstukken. Door zijn lange houdbaarheid en vrolijke uitstraling is de herfstaster een populaire keuze voor bloemisten en hobbyisten.

Bloemkleur Wit
Bloeimaand
Bladkleur Groen
Aantal per m2 6 tot 9
Hoogte volgroeide plant 50 cm
Plant familie Aster | Herfstaster
Standplaats Halfschaduw, Zon
Eigenschappen Rijkbloeiend, Bladhoogte 40 cm, Snijbloem, Vlinderplant

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

 • Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

 • Bestelling België kleiner dan €75: Levering €9.95   
 • Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

 • Eco Edenred - Sodexo - Monizze met online @ bij afrekenen betaalmethode
 • Kado en Maaltijdcheques Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak