25 x Hyacint Mix

Hyacint
exclamation
Tijdelijk niet beschikbaar - Terug beschikbaar op 01/09/2024

heroicons/solid/truck Verzending binnen 3-10 werkdagen

  • Prachtige geurige bloemen
  • Veel verschillende kleuren beschikbaar
  • Gemakkelijk te kweken
  • Trekt bijen en vlinders aan
  • Perfect voor in een tuin of als snijbloem
  • Bloeit jaarlijks terug

Ontdek de charme en geur van onze 25 x Hyacint Mix, die een symfonie van kleuren en geuren naar uw huis of tuin brengt. Als u op zoek bent naar een manier om uw leefruimte of buitenomgeving op te fleuren, dan zijn onze hyacinten de perfecte keuze. Bekend om hun rijke, betoverende geuren, zijn hyacinten vooral populair voor gebruik in diverse potten en bloembakken, waardoor ze een flexibele optie zijn voor zowel binnen als buiten decoratie.

Elk jaar nieuwe hyacintbollen planten wordt aanbevolen om te genieten van de volle pracht en bloei. In de tuin kunt u het beste kiezen voor de kleinere bolmaten, die zich goed aanpassen aan de natuurlijke omstandigheden en een prachtige aanvulling zijn op uw tuinbedden. Voor diegenen die graag hun eigen snijbloemen hebben, zijn de grotere bolmaten meer geschikt, omdat zij langere stengels bieden die perfect zijn voor boeketten en bloemstukken.

Hoewel hyacinten vaak als 'eenjarige' in de tuin worden behandeld, kunt u er ook voor kiezen om de bollen in de grond te laten en het loof volledig te laten afsterven. Zo geeft u de plant de kans om het volgende jaar opnieuw te bloeien, hoewel de bloemen wellicht iets kleiner uitvallen. Dit is een fantastische manier om de levensduur van uw hyacinten te verlengen en jaar na jaar van hun schoonheid te genieten.

Maak uw keuze voor de 25 x Hyacint Mix en haal een veelzijdige, geurende en kleurrijke toevoeging in huis of tuin. Of u nu een beginnende tuinier bent of simpelweg op zoek bent naar een makkelijke manier om leven in uw omgeving te brengen, deze hyacint mix is perfect. Met hun prachtige kleuren en hemelse geuren zijn ze een ware traktatie voor de zintuigen. Plant onze hyacinten, en verwelkom de lente met open armen – elke bol is een belofte van schoonheid en frisheid die u niet wilt missen!

Verzorging en water

Om je hyacint goed te verzorgen, is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Geef de plant regelmatig water, maar voorkom dat de wortels in een laagje water staan. Laat de grond tussen waterbeurten door licht opdrogen.

Onderhoud

Verwijder uitgebloeide bloemen om de energie van de plant naar nieuwe groei te leiden. Zodra de bladeren geel worden, kun je deze voorzichtig afknippen. Na de bloei kun je de bol in de tuin planten, zodat de hyacint het volgende jaar opnieuw bloeit.

Standplaats

Plaats de hyacint op een zonnige plek in de tuin of op een vensterbank met voldoende direct zonlicht. De plant houdt van een warme omgeving, dus zorg ervoor dat de temperatuur niet onder de 15 graden Celsius zakt.

Tip

Als je de hyacint binnen in een pot hebt staan, kun je deze in de herfst in de koelkast zetten om een koude rustperiode na te bootsen. Dit zal de bloei stimuleren.

De Hyacint is een prachtige plant die zowel binnenshuis als buitenshuis als decoratieve plant kan worden gebruikt. Met zijn levendige kleuren en heerlijke geur is deze plant perfect voor het opfleuren van elke ruimte.

Buiten het decoratieve gebruik, kan de Hyacint ook worden gebruikt voor het creëren van geurige boeketten en arrangementen. De bloemen kunnen worden gesneden en in een vaas worden geplaatst, waardoor een heerlijke geur in huis wordt verspreid.

Daarnaast is de Hyacint ook geliefd vanwege zijn gebruik in de parfumindustrie. De bloemen worden gebruikt voor het produceren van verschillende soorten parfums, vanwege hun intense en aangename geur.

Bloeimaand
Bladkleur Groen
Hoogte volgroeide plant 25 cm
Standplaats Zon

heroicons/solid/home

Afhaling 15% korting

Kleine Dries 25 - 8600 Diksmuide   

Korting Niet Cumuleerbaar met Andere Acties

heroicons/solid/truck

Gratis levering vanaf 75 euro

Bestelling BE kleiner dan €75:  Levering €9.95   

Levering NL: €11.95 | DE: €11.95 | FR €15.95 

heroicons/solid/credit-card

Eco, kado, maaltijdcheques

Edenred - Sodexo - Monizze met mobiele betaalterminal bij levering na afspraak