PRIMER VOORBEHANDELING EPDM 1L
€39,04


De maten & vormen

30/40 staat voor de hoogte van de plant uitgedrukt in centimeter

Bol staat voor bolvorm

Pyr staat voor pyramidevorm

 

Type potten (C,P)

C staat voor container, een plastieken pot.
C met een cijfer, vb. C5 staat voor een container met 5 liter inhoud.

P9 staat een pot van 9 op 9 cm
P11 staat voor een pot van 11 op 11 cm

 

Kluit

Kluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit en toegebonden met een net.

Draadkluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit, toegebonden met jute en vastgemaakt met een ijzeren draad.

 

Blote wortel

Blote wortel staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met wortel.

Blote wortel 3/5t staat voor een plant gekweekt in de volle grond, vertakt met 3 tot 5 takken, gerooid met wortel

 

Type stammen

Hoogstam, vertakking van de boom begint op 2.20 m

Halfstam, vertakking van de boom begint op 1.50 m

Hoogstam 8/10, cijfers drukken de omtrek aan op 1 m hoogte uitgedrukt in centimeter

*Ons matensysteem in detail:

PRIMER VOORBEHANDELING EPDM 1L

Deze primer wordt gebruikt om EPDM en/of compatibele ondergrond voor te behandelen in zones waar QuickSeam producten, Pourable Sealer of Lap Sealant worden verwerkt. QuickPrime Plus wordt aangebracht met een QuickScrubber of QuickScrubber Plus schuurspons en houder.

Voorbereiding: De te behandelen ondergrond moet zuiver, droog, vrij van vreemde materialen, talk en vuil zijn. Reiniging of ontvetten vooraf kan noodzakelijk zijn. Het product dient voor en tijdens gebruik goed te worden omgeroerd. Als het product gedurende langere tijd aan lagere temperaturen werd blootgesteld, dient het voor gebruik op kamertemperatuur te worden gebracht. 

Verwerking: De Primer wordt aangebracht met het QuickScrubber of QuickScrubber Plus schuursponsje en houder in lange heen- en weergaande bewegingen en met een middelmatige tot zware druk. Breng de Primer aan over de lengte van het oppervlak tot deze een egale donkergrijze kleur vertoont zonder strepen of vochtige vlekken. Ter hoogte van de fabrieksnaden is het nodig zowel parallel als loodrecht op de naad te werken. Let erop bij het gebruik van het QuickScrubber Plus gereedschap voldoende druk uit te oefenen zodat de houder van het sponsje voldoende plat gedrukt wordt en volledig in contact komt met de folie. Laat het voorbehandelde oppervlak volledig drogen (meestal minder dan 10 minuten) en test met de touch-push test alvorens producten aan te brengen.