Corona maatregelen bij Arborix

Beste tuiniersvrienden,

Na de laatste aankondigingen van de regering moeten we ons leven reorganiseren met als prioriteit de tijd die je thuis doorbrengt. We zullen proberen u te begeleiden met tuinadvies en -inspiratie via onze communicatiekanalen.

Onze site Arborix.be werkt nog altijd. We blijven leveringen organiseren binnen het beschikbare aanbod. Een handtekening bij levering hebben we niet nodig. We bevestigen de levering nadien digitaal.

Bestellingen voor 15 mei worden eerst verwerkt.  Bestellingen na 15 mei worden na 27 mei geleverd.  Met deze maatregel kunnen we onze  aanpak en garantie op goede en kwalitatieve planten aan groenkoopste prijzen volhouden.

Als een plant momenteel niet beschikbaar is, wordt deze nadien geleverd. Het kan dus zijn dat uw bestelling niet volledig is. We zullen u hier duidelijk over informeren en vragen u een beetje respijt, en geduld voor de moeilijke situatie.

De online-bestellingen zullen dus worden verwerkt in een beveiligde omgeving en volgens strikte richtlijnen voor de Wereldgezondheidsorganisatie en de overheid.

We zullen meer dan ooit aandacht besteden aan de kwaliteit van onze service omdat uw tevredenheid en uw vertrouwen de kern zijn van onze zorg.

Onze prioriteit is het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers, maar ook van de gemeenschap. Daarom zijn alle mogelijke middelen ingezet zodat het Arborix team kan werken met respect voor de social distancing.

Wij vinden het belangrijk om beschikbaar te blijven voor onze klanten, vooral in deze periode. Dat is waarom we alles zullen doen wat mogelijk is om u te informeren via onze website, onze nieuwsbrieven en facebook.

Alle mogelijke vragen zullen we beantwoorden en deze pagina updaten op regelmatige basis om u het beste te dienen.

Alle teams van Arborix zijn toegewijd aan het ondersteunen van al diegenen die in de frontlinie staan in de strijd tegen het Coronavirus.

Zorg voor jezelf en je geliefden.

Het hele team van Arborix!

 

Naar onze catalogus