ELHO POT 55cm + 2x POTGROND 40L + 4x HYDRANGEA NAAR KEUZE
€59,95


De maten & vormen

30/40 staat voor de hoogte van de plant uitgedrukt in centimeter

Bol staat voor bolvorm

Pyr staat voor pyramidevorm

 

Type potten (C,P)

C staat voor container, een plastieken pot.
C met een cijfer, vb. C5 staat voor een container met 5 liter inhoud.

P9 staat een pot van 9 op 9 cm
P11 staat voor een pot van 11 op 11 cm

 

Kluit

Kluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit en toegebonden met een net.

Draadkluit staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met een kluit, toegebonden met jute en vastgemaakt met een ijzeren draad.

 

Blote wortel

Blote wortel staat voor een plant gekweekt in de volle grond, gerooid met wortel.

Blote wortel 3/5t staat voor een plant gekweekt in de volle grond, vertakt met 3 tot 5 takken, gerooid met wortel

 

Type stammen

Hoogstam, vertakking van de boom begint op 2.20 m

Halfstam, vertakking van de boom begint op 1.50 m

Hoogstam 8/10, cijfers drukken de omtrek aan op 1 m hoogte uitgedrukt in centimeter

*Ons matensysteem in detail:

ELHO POT 55cm + 2x POTGROND 40L + 4x HYDRANGEA NAAR KEUZE

Compleet terraspakket

U kiest voor een totaal oplossing!  Een volledig terras pakket met inbegrepen:

  • 1x ELHO GREEN BASICS CILINDER 55CM
  • 2x DCM POTGROND HUIS&TUIN 40 LITER
  • 4x HYDRANGEA NAAR KEUZE

Het pakket werd evenwichtig samengesteld door onze experten en zorgt voor kleur het ganse jaar door. 

  • 1x ELHO GREEN BASICS CILINDER 55CM LIVING BLACK

De green basics cilinder is het stoere model buiten bloempot van elho. Door het design zeer stabiel en met de unieke bodem en bijpassende schotel een perfecte bloempot voor je planten. Tip: Door te variëren in de designs en kleuren van de duurzame plantenbakken in combinatie met allerlei verschillende planten, creëer je een eigen stijl. Inhoud: doorsnede 54 cm - hoogte 41 cm - 55 liter

  • 2x DCM POTGROND HUIS&TUIN 40 LITER

Een uitmuntende kwaliteitspotgrond voor een lang plantenleven, te gebruiken voor het opvullen van potten, bloembakken en schalen.  Voor alle planten in huis en tuin. Met lava voor een luchtige potgrond die een makkelijke en snelle inworteling mogelijk maakt.  Organisch bemest voor 100 dagen

  • 4x HYDRANGEA NAAR KEUZE

Hydrangea macrophylla'Freudenstein is een middelgrote compacte rijkbloeiende bolhortensia.Deze hortensia bloeit van juli tot september met lichtroze of lichtblauwe bloembollen naargelang de zuurtegraad van de grond. De bladeren zijn middengroen, ovaal en getand aan de rand. Deze hortensia houdt van ochtendzon en namiddagzon maar kan niet tegen te felle middagzon, dan kan bij zeer hete zomerdagen bladverbranding ontstaan. Hij staat bij voorkeur in een lichtzure vochtige grond, is redelijk winterhard, lokt vlinders en bijen. Kan ook aan de kust geplant worden, zeewind tolerant.

 

Hydrangea macrophylla 'Mariesii grandiflora' is een eerder compacte lacecap hortensia.Deze vlakschermige hortensia bloeit van juli tot september met mooie witte steriele lokbloemen aan de buitenkant en rozerode tot paarse kleine fertiele binnenbloempjes. De bladeren zijn glanzend, donkergroen, ovaal en getand aan de rand. Deze hortensia houdt van ochtendzon en namiddagzon maar kan niet tegen te felle middagzon, dan kan bij zeer hete zomerdagen bladverbranding ontstaan. Hij staat bij voorkeur in een lichtzure vochtige grond, is redelijk winterhard, lokt vlinders en bijen. Kan ook aan de kust geplant worden, zeewind tolerant. Hydrangea macrophylla 'Nikko Blue' is een middelgrote compacte. dicht vertakte en rijkbloeiende bolhortensia.Deze bloeit schitterend van juli tot september met lichtroze tot paarsblauwe bloembollen naargelang de zuurtegraad van de grond. De bladeren zijn donkergroen, eivormigl en getand aan de rand. Deze hortensia houdt van ochtendzon en namiddagzon maar kan niet tegen te felle middagzon, dan kan bij zeer hete zomerdagen bladverbranding ontstaan. Hij staat bij voorkeur in een lichtzure vochtige grond, is redelijk winterhard, lokt vlinders en bijen. Kan ook aan de kust geplant worden, zeewind en luchtverontreiniging tolerant.


 

Catalogus